Ingen UCansok_har
Åldersgräns: 18 år
Låga lånekostnader
Många nöjda kunder

Credigo, ett svenskt låneföretag, som är en del av Easycredit, erbjuder lån på upp till 10000 kronor, med en återbetalningstid på ända upp till 90 dagar. Företaget har funnits på marknaden sedan 2006, och är därmed ett av de äldsta i branschen. Detta ger förstås en extra tyngd och trygghet. Med ca 60000 nöjda kunder och några av marknadens bästa priser är Credigo ett tryggt och bra lånealternativ.

Mer information och ansökan ->

Låna pengar från Credigo

Credigo

Credigo erbjuder två typer av lån. Ett litet mikrolån, på mellan 500 kr och 3000 kr, som ska betalas på 30 dagar. Du kan också få ett Credigo kvartalslån, där beloppet ligger mellan 4000 och 10000 kronor, och återbetalningstiden är 90 dagar. Du söker ett Credigo lån, mycket enkelt, direkt på hemsidan. Fyll i de uppgifter som krävs, och skicka in din ansökan. Ansökan behandlas inom ett dygn.

Krav för att få låna

För att få låna hos Credigo krävs att du är minst 18 år.
Du måste vara folkbokförd i Sverige och du får inte ha några betalningsanmärkningar.
För ett Credigo lån på 500 kr eller 1000 kr krävs ingen taxerad inkomst. För större lån ställs krav på inkomst, och storlekskravet på inkomsten beror på hur mycket du vill låna.

Månadskostnad

Kostnaderna för ditt lån är beroende av vilken summa du lånar och hur lång återbetalningstiden är. Om du lånar 1000 kr på 30 dagar, kostar det 1295 kr. Räntekostnaden är alltså 295 kr på detta lån.
På hemsidan, under priser kan du se exakt hur mycket ditt lån kommer att kosta, utifrån det belopp och lånetid du väljer. De priser du ser där är det pris du ska betala. Det tillkommer inte dolda avgifter som uppläggningsavgift eller aviavgifter.

Pengar på kontot

Credigo behandlar låneansökan under ordinarie öppettider, och om du beviljas ett lån, har du alltid pengarna på kontot senast nästa bankdag. Ett mikrolån som du beviljas före kl 13.30 finns på ditt konto samma dag, medan lån som betalas ut senare på dagen kan dröja till nästa bankdag.

Credigo UC

Det registreras inte någon förfrågan hos UC när du söker ett Credigo lån, oavsett om du beviljas lånet eller inte.

Credigo betalningsanmärkning

Du beviljas inte lån om du har betalningsanmärkningar

Återbetalning av lån

Lånet betalas tillbaka med den faktura du får när ditt lån betalas ut. Om du har ett mikrolån, ska alltså hela beloppet betalas inom 30 dagar. För ett kvartalslån får du tre fakturor på hela beloppet, delat i tre delar, som ska betalas på tre månader, en faktura per månad. Summan du ska betala är i samtliga fall lånebeloppet plus räntan.

Förseningsavgift

Om du inte betalar i tid, får du en påminnelse. Du får då betala påminnelseavgift på 60 kr, plus en förseningsavgift på 120 kr. Dessa belopp läggs till på fakturan, och om du inte betalar då kommer kravet att skickas till inkasso.

Fördelar

  • Låga lånekostnader
  • Trygg lånegivare med lång erfarenhet
  • Tydlig kostnadsinformation
  • Många nöjda kunder

Nackdelar

  • Credigo lån hanteras bara under öppettiderna

Mer information och ansökan ->