Med anmärkning: Jaansok_har
Åldersgräns: 20 år
Snabba svar
Låna upp till 25.000 kr

Cashbuddy är ett låneföretag med ett modernt och lite annorlunda synsätt. Istället för att se bakåt, och lägga stor vikt vid din ekonomiska historia, väljer man att se framåt, och ta större hänsyn till din framtida betalningsförmåga. Om du tidigare haft problem, och kanske dras med en och annan gammal betalningsanmärkning, är alltså Cashbuddy din långivare på nätet.

Mer information och ansökan ->

Låna pengar från Cashbuddy

Advisa

Hos Cashbuddy kan du låna mellan 3000 och 25 000 kr utan säkerhet. Du söker enkelt ett lån genom att följa instruktionerna på hemsidan.

Fyll i belopp och önskad återbetalningstid, och fyll sedan i det formulär som finns. När du har beviljats ett lån, kan du enkelt signera avtalet med e-legitimation eller bank-ID. Då går hela processen mycket snabbare.

Du får svar direkt, om du blir beviljad lån,eller om du får avslag. I vissa fall kan beskedet vara att man vill göra ytterligare prövning av din ansökan.

Krav för att få låna

Kraven för att du ska få ett Cashbuddy lån är att du har fyllt 20 år, eller fyller inom innevarande kalenderår.

  • Du måste ha en inkomst av tjänst, pension, a-kassa eller näringsverksamhet.
  • Du får inte ha ett aktuellt skuldsaldo hos kronofogden.
  • Du ska vara folkbokförd i Sverige och ha ett svenskt personnummer.
  • Du får inte vara försatt i konkurs, inte under förvaltning, eller ha skuldsanering.

 

Månadskostnad Cashbuddy  lån

Du kan lätt ta reda på hur mycket ditt Cashbuddy lån kommer att kosta, genom att använda reglagen på hemsidan. Ställ in önskat belopp, och den återbetalningstid du vill ha, så får du genast fram precis hur mycket lånet kommer att kosta varje månad. Inga andra avgifter tillkommer, så det du ser är det du ska betala. Om du vill låna 3000 kr på 3 år, kommer din månadskostnad att bli 126 kr.

Pengar på kontot

När du har beviljats lån måste du alltså underteckna ett avtal, vilket du alltså kan göra direkt online, eller via mobilen, med hjälp av bank-ID eller en e-legitimation. Då slipper du vänta på postgången, och Cashbuddy har ditt godkännande direkt. Därefter får du pengarna så snart ditt bankkonto har godkänts för autogiro. Detta tar vanligtvis en bankdag. När pengarna är på väg, får du ett meddelande om detta.

Cashbuddy UC

Du kan få en registrering hos UC när du söker Cashbuddy lån.

Cashbuddy betalningsanmärkning

Du kan låna av Cashbuddy även om du har en betalningsanmärkning, men du får inte ha ett skuldsaldo hos kronofogden.

Återbetalning av lån

Återbetalningen av lånet sker enkelt genom autogiro. Du behöver inte själv hålla reda på avier och OCR-nummer, utan bara se till att pengarna finns på kontot den 27e varje månad. Du har rätt till två betalningsfria månader varje år, men måste ha fyra betalningar mellan varje fri månad. Du kan betala av mer än avtalat, eller lösa in hela lånet i förväg, utan att det kostar något extra.

Förseningsavgift

Eftersom du betalar med autogiro, är inte risken att du glömmer en inbetalning så stor. Men, du måste givetvis se till att pengarna finns på kontot den dagen de ska dras. Om en betalning uteblir får du betala påminnelseavgift på 60 kr.

Fördelar med Cashbuddy

  • Du kan låna upp till 25000 kr
  • Snabba svar
  • Enkel identifiering
  • Du kan låna med betalningsanmärkning

Nackdelar med Cashbuddy

  • Du måste betala ett Cashbuddy lån med autogiro

Mer information och ansökan ->