Med anmärkning: Jaansok_har
Åldersgräns: 20 år
Betalningsfria månader
Tydlig och bra prisinformation

Hos svenska Cash2you kan du låna mellan 3000 och 15000 kronor. Detta är en långivare med ett modernt sätt att se på lån, och man ser hellre framåt, än att bry sig om din ekonomiska historia. Detta gör att du här har en chans att låna pengar även om du har en betalningsanmärkning i bagaget.

Mer information och ansökan ->

Låna pengar från Cash2you

Advisa

Hos Cash2you lånar du snabbt och enkelt. Det är bara att följa anvisningarna, och fylla i de uppgifter som behövs. Du får snabbt ett svar, och om du beviljas lån, ska det bara undertecknas innan du kan få dina pengar.

För att allt ska gå så snabbt och smidigt som möjligt, kan du signera elektroniskt, med hjälp av bank-ID eller e-legitimation. Då slipper postens hanteringstid, och Cash2you har din signatur direkt.

Innan du söker ditt lån, ställer du in reglagen på det belopp och den återbetalningstid du väljer, så ser du direkt hur mycket du ska betala varje månad.

Krav för att få låna

För att kunna beviljas ett Cash2you lån måste du ha fyllt 20 år, eller fylla under kalenderåret.

  • Du måste ha ett svenskt personnummer och vara folkbokförd i Sverige.
  • Du ska ha en taxerad inkomst, och du får inte ha ett aktuellt skuldsaldo hos Kronofogden.
  • Du får heller inte ha skuldsanering, vara försatt i konkurs eller under förvaltning.

Månadskostnad

För att ta reda på månadskostnaden för just ditt lån, kan du använda reglagen på sidan, och ställa in det lånebelopp och den lånetid du valt. Då ser du precis hur mycket lånet kostar. Som ett exempel, kostar ett lån på 3000 kr under 3 år, 126 kr i månaden.

Pengar på kontot

När du har beviljats ett lån, måste du skriva under låneavtalet. Du kan skriva på det på vanligt sätt, och skicka med posten. Men, detta tar några dagar, och för en betydligt snabbare hantering kan du istället signera elektroniskt. Då använder du dig av e-legitimation eller bank-ID. När avtalet är undertecknat, betalas pengarna ut så fort ditt konto har godkänts för autogiro. Det brukar vanligtvis ta en bankdag.

Cash2You UC Upplysning

Den kreditupplysning som tas när du söker ett Cash2you lån kan registreras hos UC.

Cash2You Betalningsanmärkning

Det är möjligt att få ett lån hos Cash2you även om du har en betalningsanmärkning. Här ser man istället till din framtida betalningsförmåga och lägger inte allt för stor vikt vid gamla ”synder”.

Återbetalning av lån

Den 27e varje månad betalas lånet, via autogiro. Det enda du behöver hålla reda på är att pengarna finns på ditt konto detta datum, så att betalningen kan utföras utan dröjsmål. Om du vill, kan du betala ditt Cash2you lån  i förtid. Du kan utnyttja två betalningsfria månader per år, och måste då ha fyra korrekt betalningar mellan dessa månader. Första månaden kan inte vara betalningsfri.

Förseningsavgift

En av fördelarna med autogiro är, att du inte riskerar att glömma betala och råka ut för extra kostnader. Men, du måste förstås se till att pengar finns på kontot, annars kan du få betala påminnelseavgift på 60 kr per påminnelse.

Fördelar

  • Tydlig och bra prisinformation
  • Inga dolda avgifter
  • Du kan få betalningsfria månader
  • Du kan låna trots betalningsanmärkning

Nackdelar

  • Du kan inte låna mindre belopp än 3000 kr hos Cash2you

Mer information och ansökan ->