Låna upp till 50.000 kransok_har
Åldersgräns: 20 år
Fast ränta
Du bestämmer återbetalningstiden

Genom att utvärdera varje enskild kund och personligen bedöma hans eller hennes möjligheter till lån beviljar de fler lån än andra långivare. Det unika med BIGBANK Enkla lånet är också att räntan är fast dvs du vet redan innan du ansöker hur mycket lånet kommer att kosta dig per månad.

Mer information och ansökan ->

Låna pengar från BIGBANK

bigbank det enkla lanat screenshotDu kan låna allt från 10.000 kronor till 50.000 kronor med ett Bigbank lån. Återbetalningstiden är mellan 6 och 60 månader, och du väljer själv vilket som passar dig bäst. Det är enkelt att söka ett lån genom att fylla i uppgifterna på ansökningsformuläret som finns på företagets hemsida.

Krav för att få låna

För att få låna pengar av BIGBANK måste du ha fyllt 20 år. Du måste också kunna betala tillbaka ditt lån innan du fyller 75 år. En inkomst på minst 12000 kronor är ett krav, och den kan du ha både genom arbete eller pension. Du måste inte vara svensk medborgare, men du måste ha svenskt uppehållstillstånd och vistas i Sverige sedan minst tre år om du ska kunna få ett lån.

Lån med medsökande. En ganska unik sak som Bigbank erbjuder är att man kan ansöka om lån med en medsökande. Då blir lånekraven lägre än de skulle vara med bara en sökande. Inkomstkraven för 2 sökande är en sammanlagd bruttoinkomst på minst 180 000 kr/år. De som ansöker om lån tillsammans måste vara skrivna på samma adress.

Månadskostnad

Låneexempel: Ett lån på 35 000 kr med en ränta på 22 % och avbetalningstid på 5 år ger en månadskostnad på 967 kr.

Pengar på kontot

Du får pengarna utbetalade direkt till ditt konto. Detta brukar ske 1-2 dagar efter att du skrivit under med e-legitimation eller skickat in ditt lånekontrakt.

BIGBANK UC Upplysning

BIGBANK använder sig av Creditsafe för att göra kreditupplysning. De tar alltså ingen UC Upplysning.

Återbetalning av lån

När du lånar hos BIGBANK kan du alltså själv välja på hur lång tid du vill ha ditt lån. Om du vill ha en snabb kredit, som inte belastar din ekonomi under lång tid, kan du med ett Bigbank lån välja att betala tillbaka på 6 månader. Du kan dock även få en återbetalningstid på ända upp till 60 månader om du vill. Vill du betala tillbaka hela lånet på en gång kan du kontakta kundtjänst, så hjälper de dig med detta.

Fördelar

  • Betalningsanmärkningar OK
  • Tar ej UC
  • Du kan låna upp till 50.000 kronor utan säkerhet
  • Du bestämmer hur lång återbetalningstid du vill ha
  • Fast ränta ger dig koll på din ekonomi
  • Man kan ha medsökande
  • E-legitimation

Mer information och ansökan ->