Erbjudanden från flera banker
Endast en kreditupplysningansok_har

Åldersgräns: 18 år
Personlig rådgivning
Återbetalning upp till 12 år

Vill du ha ett så billigt lån som möjligt, är det till Advisa du ska vända dig. Advisa är en låneförmedlare, som låter bankerna konkurrera, för att du som kund ska få de bästa möjliga villkoren.Ett Advisa lån kan hjälpa dig att lösa in dyra lån och få mer pengar över. Man erbjuder privatlån, billån och lån för att samla lån. Med Advisa privatlån kan du låna upp till 350 000 kr på upp till 12 år.

Mer information och ansökan ->

Låna pengar från Advisa

Advisa

Att söka ett Advisa lån går till en början till på samma sätt som när du söker hos vilken annan långivare som helst. Du väljer lån och fyller i ett formulär.

Efter detta skiljer sig processen lite från den vanliga. Du kommer att bli uppringd för att snabbt gå igenom ansökan. Därefter startar en budgivning mellan de 15 banker Advisa samarbetar med, och inom 24 timmar får du svar.

Din personliga rådgivare ger dig de olika förslagen, och hjälper dig att välja det bästa lånet.

Krav för att få låna

De villkor du måste uppfylla för att kunna få ett Advisa lån är:

  • Du ska ha fyllt 18 år
  • Du får inte ha betalningsanmärkning
  • Du får inte ha skuldsaldo hos kronofogden
  • Du ska ha en årsinkomst på minst 100 000 kr

Månadskostnad

Eftersom Advisa förhandlar fram det bästa lånet för varje tillfälle, kan man inte säga i förväg hur stor månadskostnaden blir för ett lån. Bankerna som får tävla om att ge det bästa lånet, använder just räntan som vapen, och därför kan man aldrig i förväg veta. När du får förslag om de olika lånen, kan du se vilka kostnaderna är, och välja det billigaste lånet.

Pengar på kontot

När du har bestämt dig för ett lån, kommer ett skuldbrev att skickas hem till dig. När du har undertecknat det, och skickat tillbaka det till Advisa, kan pengarna betalas ut.

Advisa UC

Advisa har ett samarbetsavtal med UC, som kallas UC 13. Detta avtal gör att du bara får en enda registrering hos UC, även om du får förslag från många banker.

Advisa betalningsanmärkning

Har du en betalningsanmärkning kan du tyvärr inte få låna pengar av Advisa, eftersom denna anses sänka din kreditvärdighet.

Återbetalning av lån

Lånet betalas tillbaka enligt den betalningsplan som avtalas när du får ditt lån. Återbetalningstiden kan variera beroende på lånets storlek, men också på vilken bank du väljer att lägga ditt lån hos.

Förseningsavgift

Det är viktigt att se till att alltid betala sina lån i tid. Förseningar leder i stort sett alltid till extra kostnader, och bekymmer. Betalar du inte i tid, kan långivaren kräva att du betalar dröjsmålsränta på det förfallna beloppet, och du kan också få betala en förseningsavgift. Dessutom kostar påminnelser för närvarande 60 kr. Hur stor förseningsavgiften är kan variera från bank till bank, så det beror på vilken bank som är din långivare. Du lånar genom Advisa, men avtalet har du med den bank som lånar dig pengar.

Fördelar

  • Lån på upp till 350 000 kr utan säkerhet
  • Du får personlig rådgivning utan kostnad
  • Flera bra lån att välja bland
  • Bara en registrering hos UC trots många låneförslag

Nackdelar

  • Du vet inte vad ett Advisa lån kostar i förväg

Mer information och ansökan ->